Kranenberg Juweliers: Mijn werk

Een handgemaakt sieraad is een voor altijd blijvende herinering. Hieronder een greep uit het werk dat ik de afgelopen jaren voor klanten heb mogen ontwerpen en maken!

Anne-Marie
Een handgemaakt sieraad is een voor altijd blijvende herinering

Voorbeelden

Kijk hieronder voor een videopresentatie met een groot aantal door ons vervaardigde sieraden. Of bekijk een aantal foto's om een idee te krijgen van de mogelijkheden.
 
Afb. 25-jarig jubileumring

Jubileumring

In 2016 bestond Kranenberg Juweliers 25 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum hebben wij een speciale ring ontworpen. De geelgouden ring heeft een slanke scheen en een bijzonder elegante witgouden chaton waarin een 0,25 ct briljant geslepen diamant is gezet.
Deze ring kan naar wens, nog steeds, gemaakt worden van eigen oude goud en voorzien worden van een grotere of kleine diamant.
Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag vrijblijvend alle mogelijkheden.

 

Gedenksieraden

Een overleden naaste wil je voor altijd in gedachten houden. Een gedenksieraad is iets dat je daarbij kan helpen. Rouwsieraden zijn er in heel veel verschillende vormen. Het kan het vermaken van een bestaand sieraad van de overledene zijn of iets nieuws met een herinnering in de vorm van bijvoorbeeld een vingerafdruk of een foto.
Ook kan as verwerkt worden in een sierraad.

Eigen atelier

In ons eigen atelier werken wij met de grootste zorgvuldigheid aan uw dierbare sieraden. Als u wilt meekijken met bijvoorbeeld het vullen van een sieraad met as is dit geen probleem.

Speciale ruimte

Het uitzoeken van rouwsieraden kan erg emotioneel zijn. In een volle winkel is dit niet echt ideaal. Wij beschikken over een speciale ruimte waar we in alle rust uw wensen kunnen doornemen.
Het is verstandig om hiervoor even contact met ons op te nemen om een afspraak te maken.

Voorbeelden

Hieronder een aantal voorbeelden van gedenksieraden die in ons eigen atelier geheel naar wens van de klant zijn gemaakt. Het is slechts een greep uit de ontelbare mogelijkheden.
Wilt u meer zien of weten..? Met een afspraak hebben wij alle tijd voor u.

Moedermelk

Naast haarlokjes en tandjes is het sinds kort ook mogelijk om bij ons een geboortesieraad te laten maken van moedermelk. Zo krijgt u een echt uniek sieraad dat een herinnering is voor altijd.

Werkwijze

Wij conserveren de door jou gebrachte moedermelk. Vervolgens kunnen we de 'versteende' melk verwerken in een sieraad.

Hanger van moedermelk

Hanger van Moedermelk

Zilveren hanger in de vorm van een hart gevuld met 'versteende' moedermelk

Ring met paardenhaar

Speciaal gemaakte zilveren ring met een band van gevlochten paardenhaar.
Je lievelingspaard voor altijd bij je..

Ring met paardenhaar