Kranenberg Juweliers: Mijn werk

Een handgemaakt sieraad is een voor altijd blijvende herinering. Hieronder een greep uit het werk dat ik de afgelopen jaren voor klanten heb mogen ontwerpen en maken!

Anne-Marie
Een handgemaakt sieraad is een voor altijd blijvende herinering

Voorbeelden

Kijk hieronder voor een videopresentatie met een groot aantal door ons vervaardigde sieraden. Of bekijk een aantal foto's om een idee te krijgen van de mogelijkheden.
 
Afb. 25-jarig jubileumring

Jubileumring

In 2016 bestond Kranenberg Juweliers 25 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum hebben wij een speciale ring ontworpen. De geelgouden ring heeft een slanke scheen en een bijzonder elegante witgouden chaton waarin een 0,25 ct briljant geslepen diamant is gezet.
Deze ring kan naar wens, nog steeds, gemaakt worden van eigen oude goud en voorzien worden van een grotere of kleine diamant.
Onder het genot van een kopje koffie vertellen wij u graag vrijblijvend alle mogelijkheden.

 

Voorbeelden Eigen werk

 

Gedenksieraden

Een overleden naaste wil je voor altijd in gedachten houden. Een gedenksieraad is iets dat je daarbij kan helpen. Rouwsieraden zijn er in heel veel verschillende vormen. Het kan het vermaken van een bestaand sieraad van de overledene zijn of iets nieuws met een herinnering in de vorm van bijvoorbeeld een vingerafdruk of een foto.
Ook kan as verwerkt worden in een sierraad.

Eigen atelier

In ons eigen atelier werken wij met de grootste zorgvuldigheid aan uw dierbare sieraden. Als u wilt meekijken met bijvoorbeeld het vullen van een sieraad met as is dit geen probleem.

Speciale ruimte

Het uitzoeken van rouwsieraden kan erg emotioneel zijn. In een volle winkel is dit niet echt ideaal. Wij beschikken over een speciale ruimte waar we in alle rust uw wensen kunnen doornemen.
Het is verstandig om hiervoor even contact met ons op te nemen om een afspraak te maken.

Voorbeelden

Hieronder een aantal voorbeelden van gedenksieraden die in ons eigen atelier geheel naar wens van de klant zijn gemaakt. Het is slechts een greep uit de ontelbare mogelijkheden.
Wilt u meer zien of weten..? Met een afspraak hebben wij alle tijd voor u.

Moedermelk

Naast haarlokjes en tandjes is het sinds kort ook mogelijk om bij ons een geboortesieraad te laten maken van moedermelk. Zo krijgt u een echt uniek sieraad dat een herinnering is voor altijd.

Werkwijze

Wij conserveren de door jou gebrachte moedermelk. Vervolgens kunnen we de 'versteende' melk verwerken in een sieraad.

Hanger van moedermelk

Hanger van Moedermelk

Zilveren hanger in de vorm van een hart gevuld met 'versteende' moedermelk

Ring met paardenhaar

Speciaal gemaakte zilveren ring met een band van gevlochten paardenhaar.
Je lievelingspaard voor altijd bij je..

Ring met paardenhaar
 

Trouwringen

Hieronder enkele voorbeelden van trouwringen in opdracht gemaakt door Anne-Marie. Het zijn slechts voorbeelden, want de mogelijkheden hierin zijn onbeperkt.
Gebruik van eigen oud-goud voor het vervaardigen van jullie droomringen kan natuurlijk ook. Naast een kostenbesparing geeft het een extra emotionele lading aan het sieraad.

 

Reuma ring/ scharnierring

Een reuma ring, ook wel scharnierring genoemd, is een ring met een scharnier die je om de vinger klikt. Deze ringen zijn zeer geschikt voor mensen met reuma. Een van de klachten van reuma is namelijk verdikking van de gewrichten. Hierdoor kan het erg pijnlijk of zelfs onmogelijk zijn om ringen om de vinger te schuifen. Dit systeem biedt een manier om pijnloos ringen te dragen.

Ringen voor iedereen met pijnlijke knokkels

Een reuma ring is er niet alleen voor iemand met reuma of artrose. De ringen kunnen gedragen worden door iedereen die last heeft van stijve en pijnlijke gewrichten, ook door mensen met simpelweg verdikte knokkels. Voor iedereen die moeite heeft met het omschuiven van ringen zijn scharnierringen een perfecte oplossing en uiteraard net zo mooi als een 'gewone' ring.

Nieuwe of bestaande ring vermaken

Wij kunnen uw eigen geliefde ring voorzien van een scharnier zodat u deze weer met veel plezier kunt dragen. Daarnaast kunnen wij uiteraard ook nieuwe ringen voorzien van een scharnier.
Benieuwd naar alle mogelijkheden..? Wij nemen graag de tijd voor u om alle opties samen te bekijken.
U kunt bij ons voor de deur (gratis) parkeren.