Kranenberg Juweliers: Ons verhaal

Opleiding

In 1995 heb ik mijn dubbele opleiding tot zowel goudsmid als juwelier aan de Vakschool in Schoonhoven afgerond. Vanaf dat moment heb ik het vak bij verschillende werkgevers verder kunnen ontwikkelen. Naast mijn werk ben ik me blijven ontwikkelen door de internationale edelsteen opleiding FGA en de opleiding tot taxateur te volgen.

Lesgeven

Naast mijn werk ben ik cursussen goudsmeden gaan geven. Hierin konden mensen zonder ervaring in een aantal weken een eigen sieraad ontwerpen en maken.

Eigen Atelier

In 2003 ben ik voor mij zelf begonnen. Ik heb toen de bestaande juwelierszaak van de familie Kranenberg in Goor (Ov.) overgenomen. De combinatie van het juweliersvak en het goudsmeden heeft me altijd enorm getrokken.
Deze combinatie is er tot op de dag van vandaag dus nog steeds. De twee vakgebieden komen in de winkel ook goed tot uitting. Vanuit onze prachtige winkel heeft men uitzicht op onze grote open atelier waar iedereen kan zien wat we doen.

En wat we doen is veel..

Wij repareren sieraden, horloges, klokken en zilverwerk. Daarnaast vermaken we uw bestaande zilveren of gouden sieraad tot iets nieuws. Verder ontwerpen we in overleg met u een compleet nieuw sieraad en maken dit vervolgens van nieuw materiaal of gebruiken omgesmolten goud of zilver van uw oude sieraden.
De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Anne-Marie


Social Media

We proberen u via de meeste social media kanalen u op de hoogte te houden van ontwikkelingen en trends. Ook proberen we u regelmatig sieraden uit onze prachtige collectie te tonen. Zo kunt u zonder de winkel te bezoeken toch zien wat wij wellicht bij u past.

Hieronder de korte impressie van hoe de social madia beelden tot stand komen.

Making of..Onze collectie is veelzijdig en verrassend. Al iets gezien wat u mooi vindt, of benieuwd naar wat we nog meer in de collectie hebben? Wij nodigen u graag uit om rustig bij ons in de winkel te komen kijken en passen.

Nieuwsgierig geworden..?

Wij hopen u snel te mogen begroeten in onze winkel. Met ons enthousiaste team zorgen we voor een gastvrije ontvangst. Welkom!

Sieraad stuk?

Deze repareren wij vakkundig! Kijk voor acties en nieuws op Nieuws

Team Kranenberg laat u versieren..!

Gedenksieraden een blijvende herinnering

Vingerafdruk, lasergravure of het verwerken van as in uw sieraad. Er is heel veel mogelijk voor een blijvende herinnering
Click hier voor meer informatie..

Gedenksieraden een blijvende herinnering
 

Ons team

Anne-Marie

Eigenaar/ Goudsmid/ Taxateur

Anne-Marie, aangenaam!

Ik ben er trots op dat ik mezelf altijd weet uit te dagen met ontwerpen die ik stiekem spannend vind.
Ik merk dat ik zo mijn eigen leermomenten creëer. Mijn grootste uitdaging is balans houden tussen mijn bedrijf en mijn privé, dit laatste is namelijk ook belangrijk. Dit helpt mij steeds weer nieuwe creaties te ontwerpen en maken.

Ik draag het liefst..

mijn eigen ontworpen en gesmede slagring met saffier en smaragd. Verder draag ik ook graag mijn Raymond Weil horloge met briljant.

Anne-Marie
Bij Kranenberg Juweliers sinds 2003

Hetty

Teamleider

Hetty, aangenaam!

Na een korte uitstap al weer jaren terug bij Kranenberg Juweliers. Ik krijg de ruimte me te ontwikkelen en voel me daar heel prettig bij!

Ik draag het liefst..

handgemaakte sieraden gemaakt door de goudsmid. Deze zijn uniek en er zit een verhaal aan.

Hetty
Bij Kranenberg Juweliers sinds 2004

Gerdie

Verkoopadviseur

Gerdie, aangenaam!

Mijn naam is Gerdie, geboren en getogen in Goor. Ik ben vanaf mijn 17e altijd werkzaam geweest in een winkel.
Het contact met de klanten is elke dag weer anders, dat maakt het werk ook zo leuk. Het verkopen en adviseren van sieraden doe ik graag. Elke dag is het een feestje om met zo'n mooi produkt te mogen werken.
Mijn specialiteit is trouwringen en Trollbeads.


Ik draag het liefst..

mijn gouden rijring met diamant, daarnaast twee aanschuifringen van goud, die gemaakt zijn in ons atelier.

Gerdie
Bij Kranenberg Juweliers sinds 2006

Karin

Verkoopadviseur

Karin, aangenaam!

Mijn naam is Karin en ik heb jaren in de administratie gewerkt, maar sinds 2008 werk ik bij Kranenberg Juweliers. Vind het heerlijk om met de sieraden die wij in onze mooie winkel verkopen te werken en klanten te adviseren bij de aankoop van hun nieuwe sieraad.

Ik draag het liefst..

Horloges en ringen zijn mijn favoriete sieraden, kan er niet genoeg van hebben.

Karin
Bij Kranenberg Juweliers sinds 2008

Antal

Digitale ondersteuning

Antal, aangenaam!

Als partner van Anne-Marie ben ik vanaf het begin zeer nauw betrokken bij Kranenberg Juweliers. Ik zet mij voornamenlijk achter de schermen in. Automatisering en grafische vormgeving zijn dan de belangrijkste taken.
Daarnaast allerlei andere technische ondersteuning. Ook ben regelmatig op de trap te vinden om een lampje te vervangen.

Ik draag het liefst..

Horloges! Van klassiek tot sportief ik word er blij van. Mijn favoriet is een automaat van Alpina.

Antal
Bij Kranenberg Juweliers sinds 2003